Cel mai bun odorizant auto

Cel mai bun odorizant auto
Ani la rand m-am straduit sa gasesc un odorizant de masina care sa indeplineasca un minimum de criterii: sa aiba miros placut si cat mai putin artificial, suficient de puternic incat sa il simt fara sa stau cu nasul lipit de el dar nu intr-atat incat sa nu il mai suport in masina dupa 10 minute, sa reziste mai mult de o saptamana si, pe cat posibil, sa contina cat mai putine substante toxice (propan, ftalati, acetone si alte minunatii de genul acestora). In cele din urma am renuntat.
Dar, dupa ce am descoperit uleiurile esentiale si am incercat sa le gasesc cat mai multe intrebuintari, am realizat ca ele ma pot ajuta sa obtin mirosul dorit, proaspat si 100% natural, pe care sa il pot schimba oricand, dupa preferintele mele, a carui intensitate sa o stabilesc eu, si toate acestea, fara sa inhalez acele substante toxice care pot provoca multe neplaceri: dureri de cap, alergii, iritatii.

Exista mai multe metode comode, eficiente si elegante prin care uleiurile esentiale ne pot face calatoriile mai frumoase, dar astazi voi vorbi despre difuzoarele pentru masina din otel inoxidabil.
Confectionate din otel inoxidabil chirurghical, un material de calitate inalta, care nu intra in reactie cu uleiurile esentiale, acestea sunt rezistente si au un aspect foarte placut. Baza este perforata, pentru a permite aerului sa circule. In general, au deschidere laterala magnetica, astfel ca sunt usor de manevrat, iar iIn interior se afla un disc de fetru, pe care se picura uleiul esential. Principiul de functionare este foarte simplu: difuzorul se ataseaza la grila de ventilatie din bordul masinii cu ajutorul unei clemei cauciucate. In momentul in care aerul este pornit si eliberat prin fantele respective, uleiul esential se evapora, iar aroma sa este resimtita in toata masina.

Avantajele acestor difuzoare:
- sunt usor de folosit: adaugi cateva picaturi de ulei esential pe discul de fetru (in functie de tipul uleiului si de intensitatea dorita, pot fi necesare 2-6 picaturi de ulei),  il atasezi la grila de ventilatie, pornesti aerul si gata 😊
- poti alterna aroma dorita, prin schimbarea discurilor de fetru
- comod: spre deosebire de difuzoarele cu ultrasunete, nu necesita umplerea cu apa, golirea si spalarea recipientului
- nu te deranjeaza in niciun fel (nu ocupa spatiu, nu emana vapori)
- este rezistent
- are un aspect deosebit, o mica bijuterie pentru masina ta
- in functie de uleiul utilizat, poti obtine mai mult decat o aroma placuta, bucurandu-te de efectele aromaterapiei

Cum le utilizam noi:
- atunci cand plecam din oras, intotdeauna folosim amestecul Zengest de la doTERRA (combinatie de uleiuri esentiale de menta, fenicul, anason, ghimbir  etc.), care tine raul de masina departe de noi; 
- in traficul stresant din Bucuresti, ne place uleiul esential de Ylang Ylang combinat cu Bergamota sau Vetiver
- pentru diminetile in care plecam prea devreme de acasa, Peppermint, Speramint si Wild Orange sunt aliatii de nadejde pentru un boost de energie si buna dispozitie

Ponturi:
- aerul cald ajuta la intensificarea aromei, astfel ca, in anotimpul rece poti folosi mai putine picaturi de ulei
- anumite uleiuri cu aroma mai puternica necesita un numar mai mic de picaturi (de exemplu, menta), in timp ce altele isi vor face simtita prezenta mai greu (citricele)
- pentru a obtine efectele dorite, foloseste uleiuri esentiale pure
- o data la cateva zile, reimprospateaza aroma, adaugand cateva picaturi de ulei esential pe discul de fetru
- discurile de fetru pot fi spalate si reutilizate

Suport clienti Luni - Sambata, 09:00-20:00

0729.902.364 contact@magicdrops.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!