DETOX FIZIC (II) – Programul doTERRA Cleanse&Restore

DETOX FIZIC (II) – Programul doTERRA Cleanse&Restore
Dacă în articolul precedent am explicat CÂND şi DE CE ar fi benefic să ne susţinem organismul în procesul de detoxifiere, în continuare ne vom axa pe CUM putem face acest lucru.
O variantă este programul gândit de doTERRA prin pachetul Cleanse & Restore, care susține organele să elimine substanțele ce nu mai sunt necesare corpului.  Înainte de programul propriu zis, e benefică o perioadă de 2-3 zile de mâncare ușor digerabilă (salate, supe) şi creșterea treptată a consumului de apă la 30-40ml/kg/corp.
Detoxifierea cu pachetul Cleanse & Restore este un program gândit pentru 30 de zile și cuprinde 3 etape. Am să mă folosesc de o comparaţie foarte inspirată, făcută de prietena mea, Esentiana, şi am să te invit să îţi imaginezi corpul ca pe un teren pe care doreşti să plantezi primăvara semințe noi.

1. În primele 10 zile ale programului de detox avem faza de ACTIVARE, în care pregătim organismul (terenul). Avem acum nevoie să curățăm resturile care au rămas de toamna, de la cultura anterioară, însă pământul este tare, nu putem să smulgem resturile și atunci este necesar să îl udăm.
Folosim aici Long Life Vitality, TerraZyme și Zendocrine Softgels. Suplimentele Long Life Vitality, TerraZyme și uleiul esenţial de Lămâie se folosesc în toate cele 3 etape ale programului.
Pachetul Long Life Vitality conține:
  • Alpha CRS (care oferă energie celulară);
  • Micro Plex VMz (vitamine, minerale și antioxidanți care ne dau vitalitate);
  • vEO Mega (acizi grași esenţiali, ce susțin sănătatea sistemului circulator, nervos și funcționarea optimă a sistemului imunitar.)
Terrazyme sunt enzime active care ajută la digestia și descompunerea proteinelor, grăsimilor, carbohidraților, zaharurilor și fibrelor oferind corpului nutrienți gata pentru absorbție optimă.
Zendocrine Softgels - sunt suplimentele care pun corpul în mișcare, practic pregătesc toxinele pentru a fi eliminate, susținând toate funcțiile de curățare și filtrare sănătoase ale ficatului, rinichilor, colonului, plămânilor și pielii.

2. După ce terenul este mai reavăn putem cu ușurintă ca în următoarele 10 zile, adica în faza de RESETARE, să curățăm de resturi.
Vom elimina toate rădăcinile vechi, ce nu ne mai sunt de folos în noua recoltă cu: Long Life Vitality, TerraZyme și GX Assist. 
GX Assist este un supliment alimentar formulat pentru o curățare temeinică, conține un mix de uleiuri esențiale și acid caprilic, care ajută la susținerea unui tract digestiv sănătos, prin crearea unui mediu neprietenos pentru potențialele amenințări. 

3. În ultimele 10 zile, aferente perioaderi de RESTAURARE (REÎNNOIRE), având pământul curat și pregătit, plantăm noile seminte:
 - probioticele furnizate de suplimentul PB Assist, care conține o multitudine de bacterii favorabile și fibre de prebiotice pentru absorbție maximă și susținere în sănătatea florei intestinale;
- DDR Prime, care vine să redea sănătatea celulară, iar noile noastre semințe vor răsări și vom avea o nouă recoltă prosperă de care ne vom bucura în fiecare zi. 
Pe parcursul programului, vom adăuga câte 1-3 picături de ulei esențial de Lămâie în apa pe care o consumăm (10 picături/zi).


Pe măsură ce celulele tale eliberează toxinele stocate în fluxul sanguin, vei observa unele modificări. Este un semn bun că lucrurile se schimbă. Este posibil ca unele dintre ele să fie mai inconfortabile, precum: dureri de cap, lipsa de energie, transmit intestinal mai lent sau mai accentuat, iritatii ale pielii etc. Cum poţi susține trupul în acest proces?

- Hidratare, bea mai multă apă (cel mai important)
- Acordă-i odihna de care are nevoie, dormi mai mult
- Elimină lucrurile inutile care te stresează
Dacă te simți prea inconfortabil, ai efecte adverse deranjante, încetinește ritmul. Ia mai puține capsule, fă o zi pauză, prelungește perioada, până la 60 de zile, personalizează după cum simţi.

 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Sambata, 09:00-20:00

0729.902.364 contact@magicdrops.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!