DETOX FIZIC (III) - 13 obiceiuri simple prin care îţi ajuţi corpul să scape de toxine

DETOX FIZIC  (III) - 13 obiceiuri simple prin care îţi ajuţi corpul să scape de toxine
Programele de detoxifiere sunt foarte benefice, dar îşi pierd din efecte dacă nu sunt acompaniate de mici obiceiuri care să susţină corpul în procesul de eliminare a toxinelor.
Iată 13 idei simple pe care le poţi aplica zi de zi în rutina ta, pentru a duce conceptul “Viaţa fără toxine” de la o utopie care poate deveni copleşitoare, la un stil de viaţă echilibrat.
 
  1. Bea dimineaţa 1-2 pahare de apă călduţă în care poţi adăuga şi 1-2 picături de ulei esenţial de lămâie. Apa caldă consumată pe stomacul gol îi va da un imbold metabolismului pentru o mai bună funcţionare.
  2. Hidratează-te corect pe parcursul întregii zile. Apa face mult mai mult decat să potolească setea, ajută digestia şi absorbţia nutrienţilor şi detoxifică organismul prin transportul produşilor reziduali ce rezultă în urma metabolismului. Adaugă 1-2 picături de ulei esential de Lămâie, Grepfrut, MetaPWR la fiecare 200-300 ml de apă, pentru a susţine sistemul de detoxifiere.
  3. Fă mişcare în fiecare zi! Sportul ajută la eliminarea toxinelor (inclusiv prin transpiraţie) şi îmbunătăţeşte drenajul limfatic şi circulaţia sangvină.
  4. Consumă cât mai puţină mâncare procesată. Alege în schimb alimente în stare naturala, în special fructe şi legume, din care corpul tău va reţine enzimele şi substanţele nutritive.
  5. Asigură-te că ai un somn de calitate, deoarece acesta are un rol esenţial în detoxifierea organismului şi menţinerea sănătăţii generale. Pe parcursul somnului, corpul trece prin mai multe procese de curăţare şi refacere care contribuie la eliminarea deşeurilor metabolice şi toxinelor. Atunci când îţi este greu să adormi, poţi adauga în difuzor câteva picături de ulei esenţial de Lavandă, Vetiver, Cedru, Muşeţel Roman sau Serenity. Poţi apela de asemenea, la un masaj al tălpilor sau al spatelui cu aceste uleiuri.
  6. Limitează consumul de alcool. În timp ce unele studii au demonstrat că un consum moderat de alcool poate avea unele beneficii pentru sănătatea inimii, consumul excesiv de alcool poate cauza numeroase probleme grave de sanatate, în special pentru ficat.
  7. Redu consumul de zahăr. Inhalarea sau consumul intern al uleiurilor esenţiale de Grepfrut şi MetaPWR te poate ajuta să reduci poftele necontrolate de dulce.
  8. Consumă alimente bogate în pre- şi probiotice. Atunci cand este nevoie de suplimentarea cu probiotice, PB Assist este o alegere excelentă, deoarece conţine şi prebiotice, iar invelişul dublu protejează probioticele de sucul gastric şi le ajută să ajungă în intestin.
  9. Consumă alimente bogate în antioxidanţi. Antioxidanţii protejează celulele organismului de acţiunea negativă a radicalilor liber, care cauzează stres oxidativ atunci cand sunt produşi în exces. Organismul produce aceste molecule în mod natural pentru diverse procese celulare. Totusi, alcoolul, fumatul, dieta nesănătoasă şi expunerea la substanţe poluante pot produce radicali liberi în exces. Prin afectarea celulară pe care o produc, radicalii liberi au fost asociaţi cu diverse afecţiuni, cum ar fi demenţa, bolile cardiovasculare, hepatice, astmul şi anumite tipuri de cancer. AlphaCRS, parte din pachetul Life Long Vitality, asigură un aport semnificativ de antioxidanţi.
  10. Ai grijă de pielea ta. Elimină celulele moarte prin masaje de exfoliere şi hidratează pielea (preferabil cu produse facute în casa doar din ingrediente naturale, îmbogăţite cu uleiuri esenţiale).
  11. Fă baie cu sare Epsom. Aceasta este o variantă rapidă şi extrem de placută prin care ajuţi procesul de detoxifiere a organsimului. În plus, poţi adauga câteva picături din uleiul esenţial preferat pe sare, pentru a spori beneficiile acesteia sau pentru a face experienţa şi mai placută.
  12. Elimină, pe cat posibil, produsele pline de substanţe chimice toxice cu care intri în contact zi de zi (produse de ingriire, produse de curaţenie, odorizante, balsam de rufe etc).
  13. Practică oil pulling, o tehnică ayurvedică de clătire a gurii cu ulei de cocos, adaptată cu 1-2 picături de ulei esențial, pentru o detoxifiere a cavității bucale.
Un mic sfat pe final: nu încerca să implementezi toate aceste idei dintr-o dată, este foarte probabil să ţi se va pără copleşitor şi să renunţi destul de repede. Alege 1, maxim 2, practică-le cu consecvenţă şi abia după ce le-ai adus la stadiul de obicei, continuă cu altele noi.
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Sambata, 09:00-20:00

0729.902.364 contact@magicdrops.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!