De ce am ales uleiurile esentiale doTERRA?

De ce am ales uleiurile esentiale doTERRA?
Povestea mea cu uleiurile esentiale a inceput acum 4 ani. Finalul anului 2016 m-a gasit cu un job nou, o stare civila noua, o gradinita noua pentru Daria si multe probleme noi, un pic mai dificil de gestionat de una singura. Dintre toate, cele mai mari batai de cap mi le-a dat gradinita noua, care a venit la pachet, pe langa problemele de integrare, si cu virusi noi. Pe fondul unei imunitati subrezite, ne-am trezit ca o tinem dintr-o viroza in alta, dintr-un concediu medical in altul. Situatia perfecta, la inceput de drum intr-un departament nou.
In tot acest timp, am pompat in noi toate siropurile si medicamentele de tuse recomandate, antibioticele prescrise, iar nebulizatorul impreuna cu fiolele de adrenalina si alte cateva medicamente al caror nume l-am uitat, din fericire, erau mereu la indemana, pentru ca le foloseam foarte des.
Dupa a 2 a tura de antibiotic in 3 luni, am decis ca e cazul sa schimb abordarea, asa ca am trecut pe Remedii…Esentiale
😊 In februarie 2017, am intrat in aceasta lume a picaturilor magice, achizitonand kit-ul Home Essentials de la doTERRA (format din 10 uleiuri esentiale si un difuzor cu ultrasunete), la un pret care atunci mi s-a parut destul de mare….suficient de mare cat sa il achit cu cardul de credit si sa il impart in multe rate lunare 😊.
Ulterior, am realizat ca a fost cea mai buna investitie in sanatatea si in starea noastra de bine. Daca la inceput le foloseam doar pentru situatii de urgenta, ulterior am invatat sa le folosesc si pentru preventie, pentru partea emotionala, pentru ingrijirea personala, chiar si in gospodarie sau la gatit. Incet, incet, siropurile de tuse si antibioticele au expirat in sertare – pentru ca nu am mai avut nevoie de ele, uleiurile esentiale si-au gasit noi si noi utilizari in casa noastra, iar produsele pline de toxine pe care le foloseam zi de zi in gospodarie sau pentru ingrijirea personala, au fost inlocuite cu produse naturale, sanatoase si cel putin la fel de eficiente. Cateva precizari importante: nu am renuntat la vizitele la medic, in situatiile in care am considerat ca este necesar (destul de rare, ce-i drept) am apelat si la tratament alopat, am respectat intotdeauna anumite masuri de siguranta in utilizarea uleiurilor esentiale si, cu siguranta, nu am facut excese.

In ultimii 4 ani, am testat mai multe uleiuri existente pe piata, dar cel mai bine am rezonat cu uleiurile doTERRA. Cateva dintre motivele pentru care am ales sa le folosim pe acestea zi de zi:
- Ne-au ajutat de fiecare data cand am apelat la ele
- Sunt uleiuri esentiale pure, de calitate inalta, obtinute in mod responsabil si sustenabil
- Plantele din care sunt extrase uleiurile doTERRA sunt crescute in habitatul lor natural, in conditii optime, fiind ingrijite si apoi culese la momentul optim de crescatori autohtoni, care au in spate o bogata experienta, uneori chiar de generatii
- Extragerea uleiurilor esentiale din plante se face de catre cultivator care beneficiaza si de tehnologie moderna si de expertiza doTERRA
- Uleiurile astfel obtinute sunt supuse unui amplu proces de testare, pentru confirmarea faptului ca nu contin pesticide si alte impuritati si ca au compozitia chimica care sa le asigure calitatea terapeutica. In lipsa unui standard acceptat in ce privește calitatea uleiurilor esențiale, doTERRA a creat propriul sau proces de testare, denumindu-l CPTG Certified Pure Tested Grade® Mai multe informatii despre metodele de testare CPTG regasiti aici: https://www.doterra.com/RO/ro_RO/cptg-testing-process
- Povestea doTERRA si a fondatorilor sai, precum si valorile si viziunea acestora
- Proiectele cu impact social derulate de doTERRA (Co-Impact Sourcing si Healing Hands)
- Apartenenta la un grup frumos de educare, informare si suport
- Access la numeroase surse de informatii si programe de educare
- Gama variata de produse doTERRA
Si pentru ca orice lucru bun merita impartasit, pe www.magicdrops.ro/uleiuri-esentiale gasesti cateva dintre cele mai utilizate uleiuri esentiale precum si o parte dintre favoritele noastre.
Mai mult decat atat, te putem ajuta sa iti creezi propriul tau cont doTERRA si te putem ghida in aceasta calatorie in lumea magica a uleiurilor esentiale, pentru ca tu sa te bucuri nu doar de efectele uleiurilor, ci si de toate beneficiile pe care le aduce calitatea de membru doTERRA. Toate detaliile le gasesti aici: https://www.magicdrops.ro/cu-ce-te-ajuta-sa-ai-un-cont-doterra

 

Suport clienti Luni - Sambata, 09:00-20:00

0729.902.364 contact@magicdrops.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!